feket663 írta:
Szép dolog ez, meg Atom magyarázata is, de én megnézném azt, hogy két ugyanolyan motorra felraknánk egy-egy Brembo tárcsát, hozzávaló Brembo Z04-es betéteket valamint az egyiken mondjuk Brembo féknyergek, mondjuk a páronként 4000 euro+Áfába kerülő CNC mart titándugattyús nyereg, a másikon meg a példa kedvéért a használtan kb. 100 euroból megvehető Sumitumo (az R1 féknyerge 2004-2006-ig) féknyereg lenne felszerelve, és ültessünk rá egy átlagosan tehetséges pilótát, név nélkül. Biztos lenne különbség a Brembo javára, de hogy 1 másodperc nem lenne, arra a nyakamat teszem. A tárcsa, a fékbetét és még a főfékhenger létjogosultságát én nem tagadom, de a nyerget amatőr szinten felesleges csicsázásnak tartom, mondom ezt úgy, hogy összesen 4x20 percet motoroztam életemben pályán.

természetesen igazad van Pisti!
egy átlagos versenyző, mint amilyen általában a pályanapokon, versenyeken van az nem gyorsul egy másodpercet ezektől a fék cuccoktól.
de.
biztonságosabbnak, jobbnak, kényelmesebbnek, jobban adagolhatónak, mindig ugyanolyan fékhatásúnak érzi a motort féktávon.
ez is tény.
meg az is h gyönyörű cuccok.
a csicsázást meg sokan szeretjük, köztük Te is!

Nekem ez az R1 féknyereg is nagyon tetszik, mert én a teszkós megoldásokat szeretem, az én igényeimet ez tökéletesen kielégíti, tán még egy féktárcsára beneveznék, ha nem lenne lötyögős (mert az idegesít), meg nem arany színű lenne a közepe, mert a sok arany nem tetszik.